top of page

Next Level Lifestyle

Tania Moräntz

  • Foto van schrijverTania Moräntz

HET MOMENT IS NU!

Wanneer ben jij er klaar voor?

Van je hoofd naar je hart... terug naar je gevoel

 

Van je hoofd naar je hart...terug naar je gevoel! 

Voor de mensen die regelmatig eens een kijkje nemen op de officiële website van Equignosis (www.equignosis.be) : die zullen merken dat er regelmatig wijzigingen gebeuren. Teksten die aangepast worden, foto's die veranderen, sommige dingen worden aangevuld, vervangen of zelf weggelaten. 

 

Hoe dit komt? Tja ... we blijven allemaal groeien hé. Groeien in bewustwording. 

 

Elke dag komt er wel iets of iemand op mijn pad waardoor ik een kans heb om een les bij te leren. Om inzichten te bekomen en daar dan weer tijd voor te nemen voor de belangrijke integratie hiervan. Ik ben nog steeds niet perfect! Gelukkig maar... 

 

Als ik nu zou wachten op het moment dat hét (of ik) perfect zou zijn ... Wanneer zou dat dan zijn? Het antwoord is: NU!

 

Maar daar is durf voor nodig! Vertrouwen en geloven in jezelf! Regelmatig een schop tegen je eigen ... 

Het gebeurt ook niet op een mooie rechte stijgende lijn. Nope! Het gaat met vallen en vooral weer opstaan! Volhouden wanneer het lastig is. 

 

Veranderen doe je niet in één keer. Maar iets nieuws kan je altijd nog wel aanleren! Ook al ben je 100 jaar. De motivatie hierbij is van cruciaal belang. Hoe graag wil jij dat doel bereiken? Wat ben jij bereid daarvoor te doen? 

 

Ok, ik blijf het herhalen want dat is blijkbaar nodig!

De wereld rondom ons is een weerspiegeling van onszelf! Het vertelt ons hoe we over onszelf denken, welke patronen we gebruiken en het verklapt onze overtuigingen. 

Dit is voor de vele mensen blijkbaar een zure appel.

Als er dan nog een uitspraak bij komt zoals : alles wat ons overkomt, hebben we zelf gecreëerd ... dan gaan de haren bij sommigen toch stevig overeind staan. 

 

Terwijl ik het persoonlijk een ongelooflijk eerlijke manier vind om in het leven te staan. Het vraagt wel een behoorlijke dosis EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID. 

 

Want wie is er verantwoordelijk voor als :

* ik gelukkig wil zijn

* ik wil afvallen

* ik een goede relatie wil hebben

* ik een toffe job wil uitvoeren

* ik meer rust wil in mijn leven

* ik het niet alleen kan en dus hulp nodig heb

* ik meer eigenwaarde wil ontwikkelen

 

En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

 

Ja ik weet het...nu zal je vast een verhaal hebben waarvan jij vindt dat je daar zelf toch niks aan kan veranderen! Het overkomt je! Er wordt je iets aangedaan... Sta dan eens even stil bij het gevoel dat je daarbij krijgt?

Ben je toch nieuwsgierig naar de eventuele les die er kan schuilen ? Stuur me dan een mailtje naar            --> Laat het me weten, ik ben benieuwd! 

 

Durf jezelf dan nu eens open te stellen en een nieuwe manier toe te laten om de situatie te bekijken. Een manier die jou toont wat je kan leren uit deze situatie. En wat je van nu af aan anders kan gaan doen als je een ander resultaat wil zien. Jij hebt dan de teugels in handen en kan sturen hoe jouw leven loopt, hoe het er vanaf nu kan uitzien. Hoe voelt dat? 

 

Het is toch mega fantastisch als je zelf zou kunnen kiezen hoe jouw leven eruitziet!? Wat zou jij het stevigst willen aanpakken? Je job? Je relatie? Jouw "me-time"? Zou je dàn tijd nemen om je dromen te verwezenlijken? Wie zou je dan op de eerste plaats zetten? Wanneer zou je er dan aan beginnen?

 

Weet jij welke persoon er de rest van jouw leven bij je blijft? Juist ja ... JIJ!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page