top of page

Next Level Lifestyle

Tania Moräntz

14e8b3e1-7ab4-48f7-93e3-612474c14c39.jpg

Ready when you are

Hallo!

Mijn naam is Tania Moräntz, ondernemer, coach, therapeut en inspirator,
vastbesloten om jou te helpen ontdekken wie je werkelijk bent en hoe je je volle potentieel kunt bereiken.

Geboren en getogen in een klein dorp net "over 't water", voelde ik me altijd een buitenbeentje. Anders dan anderen, zeer gevoelig en een jonge strijder voor degenen in nood, zowel mens als dier.

 

Waar ik mijn inspiratie vandaan haalde (tot nu toe)?

 

Voornamelijk heb ik geleerd van het leven zelf, door ervaringen en een open blik. Ik heb veel geleerd van de tegenslagen die ik heb meegemaakt, waaronder impactvolle fysieke uitdagingen, bedrog, het label "HSP", en een zeer moeilijke relatiebreuk. Niet op tijd mijn grenzen aangeven, gebukt onder perfectionisme en steeds willen zorgen voor een ander. Ik begrijp wat het betekent om geen antwoorden te vinden op vragen zoals "Wie ben ik?" en "Wat wil ik eigenlijk in mijn leven?" en "Hoe kan ik dat bereiken?" 

Als je op zoek bent naar een coach die begrijpt wat het betekent om diepgaande verandering te willen realiseren( in je leven als HSP), dan ben je hier aan het juiste adres. 

Ik ben hier om je te helpen ontdekken wie je bent en je volle potentieel te bereiken.

 

Met mijn empathische benadering en diepe inzicht in menselijke emoties, kan ik je begeleiden bij het vinden van jouw levensdoel en het doorbreken van belemmerende patronen. Ik sta voor integriteit, empathie en een sterke drive om een positief verschil te maken in de wereld. Mijn passie ligt in het helpen van anderen om hun unieke pad te vinden en te volgen, terwijl ik zelf ook blijf groeien en leren.

 

Of je nu worstelt met identiteitskwesties, emotionele uitdagingen of het vinden van balans tussen werk en privé, ik ben er om je te ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Samen kunnen we werken aan het creëren van een leven dat jou gelukkig maakt en vervulling geeft.

 

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen bij het realiseren van jouw doelen en dromen? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we kijken hoe ik jou het beste kan ondersteunen op jouw unieke pad naar succes en welzijn.

Ik voel met je mee!

Als je interesse hebt in de opleidingen die ik heb gevolgd:

 

In 1998 studeerde ik af als kinesitherapeut aan het H.I.K.E. in Merksem. Ik behaalde ook de specialisatie MLDV en gebruikte deze techniek als alternatieve behandeling voor migraine en relaxatietherapie.

 

In 2001-2002 volgde ik de opleiding hydrotherapie voor honden en ging hiervoor meerdere keren naar Engeland.

 

In 2002 volgde ik de cursus "Het onderbewuste en de emoties van de hond, Bachbloesemtherapie" bij dierengedragsconsulent Geert De Bolster.

 

In 2003 behaalde ik mijn diploma als Animal Assisted Therapist, georganiseerd door Het Stadsbeest en vzw Chakka.

 

In 2003 en 2007 werd ik moeder van een dochter, Lisa, en een zoon, Vincent.

 

In 2012-2013 voltooide ik een tweejarige opleiding als transformatiecoach, omdat ik vanuit een holistische visie merkte dat alleen het behandelen van het fysieke lichaam niet voldoende was.

 

In 2019 behaalde ik de officiële titel van loopbaancoach en ben ik verbonden aan het erkende loopbaancentrum Heart@Work.

 

In december 2021 ben ik gestart met de opleiding als Trust Technique Practitioner bij James French en Shelley Slingo, een tweejarige opleiding voor zowel Domestic als Large Animals, afgerond in december 2023.

 

Van januari tot mei 2022 nam ik deel aan de Roadmap to Success and Happiness van Michael Pilarczyk.

 

Ik heb het programma Anderzom van het bedrijf Exkuus doorlopen, meerdere keren, onder leiding van Kjell Fruytier en Nomi de Cock, dé experts in online marketing.

 

In juni-juli 2023 volgde ik een opleiding op het gebied van financiële vrijheid, gegeven door Imed Baatout.

 

In januari-februari 2024 heb ik deelgenomen aan de opleiding bij Marie Forleo.

Vanaf maart 2024 ben ik begonnen aan een tweede opleiding bij Marie Forleo.

 

We zijn nooit uitgeleerd en we kunnen/moeten niet overal zelf een expert in zijn. Daarom werk ik samen met artsen, psychologen, diëtisten, en een specialiste in darmgezondheid. Als jij iemand kent die je kunt aanbevelen, laat het me zeker weten!

Voila, dit ben ik... en wie ben jij?

Tania Moräntz
Tania Moräntz

Mijn Visie: 

Give yourself permission to be happy every day!

Een wereld waarin jij jouw unieke gaven en talenten volledig kan benutten en je diepste verlangens kan realiseren. Het is een wereld waarin jij je geliefd, gerespecteerd en gewaardeerd voelt, zowel thuis als op het werk. Een wereld waarin zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid zijn. 

 

Waarom ik doe wat ik doe?

Van jongs af aan stond ik bekend om mijn nieuwsgierigheid en de vele vragen die ik stelde, altijd beginnend met "waarom". Ik kon maar moeilijk begrijpen waarom dingen op een bepaalde manier werden gedaan als er weinig logica achter leek te zitten. Onrecht deed me huiveren (en doet dat nog steeds), en in moeilijke tijden vond ik vaak troost bij de dieren om me heen. Of het nu ging om cavia's, vissen, katten, honden, paarden of later ook kippen en konijnen, ze waren allemaal belangrijke metgezellen in mijn leven.

 

Ik heb een diepgaande passie voor het begrijpen van dingen, het ontdekken van hun oorsprong en het blootleggen van de kern van problemen. Vervolgens vind ik het een fantastische uitdaging om deze complexe concepten in heldere en begrijpelijke taal uit te leggen. 

 

Het samenbrengen van mijn eigen persoonlijkheid en mijn ervaring als kinesist heeft me geleid naar mijn roeping als holistisch coach, waar ik het als mijn missie bekijk om mensen te begeleiden bij het ontdekken wie ze werkelijk zijn en hoe ze hun volle potentieel kunnen bereiken.

Tania xxx

bottom of page